Szilágyi Gerda

1 day agoNéhány nappal a Szilágyi Liliána-ügy kirobbanása után egy zavaros blogbejegyzés került nyilvánosságra Szilágyi Gerda nevével. Az elképesztő és zavaros történetek Liliánát akarták lejáratni.


Pin On Miss World Hungary

Édesapám lejáratását is felháborítónak tartom mert Ő nem tett mást mint adott.

. Amikor ő kiválóan teljesített minden nap arról álmodtam hogy szeretném ha én is ugyanilyen osztatlan figyelmet kaphatnék. Később már hiába akart visszatérni a férje kizárta onnan kisebbik lánya Gerda pedig ott maradt az apjával. Kiderült az egyik variánsról hogy nem is létezett.

Szilágyi Zoltán most azt állítja fiatalabb lányának semmi köze az íráshoz sőt személyiségi jogok megsértése miatt feljelentést tett a rendőrségen. A lap szerint sok évnyi megpróbáltatások és gyötrelem után Szilágyi Liliána 2016-ban költözött el otthonról nem sokkal később édesanyja is követte példáját miután az apa gyakorlatilag elküldte otthonról a lányát védő nőt. 1 day agoVisszaéltek Szilágyi Gerda nevével Nem ő akarta lejáratni Liliánát.

A magas koleszterinszint jele az arcon. A szörnyűségek melyeket Szilágyi Liliána állít hazugságok ezt ő is nagyon jól tudja. Varga Juditot a másfélmilliós órájáról kérdezték volna de Kövér László közbelépett.

Több időt kapnak a kötelező oltásra a rendőrök.


Virag Koroknyai Crowned As Miss World Hungary 2017 Miss World Miss Beauty Pageant


Beautiful Rainbow Digital Art Rainbow Wallpaper Rainbow Pictures Beautiful Wallpapers


Sea Creatures Coloring Pages Coloring Pages Astonishinga Animals Coloring Image Ideas Pages Albanysinsanity Com Ocean Coloring Pages Animal Coloring Pages Coloring Pages


Kids Rule Adults Drool Art Photo Prints Rainbow Wallpaper Rainbow Background


Miss World Hungary 2017 Winners Special Awards Miss World Beauty Pageant Miss


Magyarorszag Szepe 2014 Kulcsar Edina Udvarholgyei Katona Gitta Es Van Den Bosch Sydney Heart Of Europe Photography Hungary


Miss World Hungary Information Angelopedia Miss World Miss World 2014 Miss


Miss World Hungary 2016 Swimsuit Photoshoot Angelopedia Swimsuits Photoshoot Miss World Photoshoot


Cartoon Sun Rainbow Background Rainbow Background Nature Artwork Photoshop World

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel